Стало відомо про таємну операцію проти ворога на Соледарському напрямку / скріншот

В українському спецпідрозділі Kraken показали атаку, здійснену на Донбасі, відомості про яку раніше не можна було розголошувати.

Атака була здійснена у січні 2023-го на Соледарському напрямку, під час неї було ліквідовано важливий об’єкт супротивника, про це йдеться у Telegram-каналі спецпідрозділу.

"Є операції, про які ми вам не розповідаємо одразу, адже знаходимося в тому оперативному районі, але з часом деякі епізоди все ж таки частково можемо висвітлювати. Це саме той випадок", - зазначає Kraken.

У спецпідрозділі поділилися, що його нічна штурмова група за підтримки артилерії знищила передовий пункт управління супротивника.

Ситуація на фронті в Україні - зараз це варто знати

На сході України вже не один місяць точаться запеклі бої. 25 січня спікер Східного угруповання військ Збройних сил України Сергій Череватий повідомив, що українські воїни вийшли з міста Соледар Донецької області й закріпились на рубежах, які раніше були підготовлені. За його словами, командування ухвалило таке рішення, щоб зберегти життя наших захисників.

Зараз росіяни намагаються наступати на Бахмутському, Мар’їнському, Авдіївському та Лиманському напрямках. За даними Генштабу ЗСУ, опублікованими увечері 26 березня, на цих напрямках за добу воїни відбили понад 50 атак з боку супротивника.

Ворог в Україні вже зазнав величезних втрат - ліквідовані понад 170 тисяч окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: