Захисники України поцілили у низку важливих об'єктів ворога / фото t.me/V_Zelenskiy_official

Українські артилеристи та підрозділи ракетних військ за добу уразили чотири склади боєприпасів російських окупантів, один ворожий пункт управління, засіб протиповітряної оборони та ще одну важливу ціль супротивника.

Сили оборони України також збили три безпілотники загарбників різних типів, йдеться у зведенні Генерального штабу Збройних сил України, опублікованому у вівторок увечері, 2 травня.

"...Авіація Сил оборони за добу завдала п'ять ударів по районах зосередження особового складу противника...", - зазначається у повідомленні.

Відео дня

Ситуація на фронтах в Україні - зараз це варто знати

Вранці 2 травня Генштаб ЗСУ повідомив, що росіяни зосередили свої головні зусилля на тому, щоб наступати на Авдіївському, Бахмутському, Лиманському та Мар’їнському напрямках. На цих напрямках українські воїни упродовж минулої доби відбили понад 40 ворожих атак.

Супротивники зазнають на нашій землі дуже серйозних втрат. Загальні втрати ворога в Україні вже становлять 191 420 загарбників. Крім того, росіяни втратили, зокрема, 298 засобів ППО та 2 477 дронів оперативно-тактичного рівня.

Вас також можуть зацікавити новини: