Українські пілоти щодня знищують росіян / фото t.me/V_Zelenskiy_official

Авіація Сил оборони України за 11 грудня завдала два удари по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки російських військ.

Також, як повідомляє Генштаб ЗСУ, підрозділи ракетних військ завдали поразки по двох районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, одному - боєприпасів, одному пункту управління та одному артилерійському засобу росіян.

Разом з тим, росіяни завдали 10 ракетних і здійснили 46 обстрілів з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) по позиціях українських військ і населених пунктах.

Відео дня

"Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, загинули і поранені серед цивільного населення. Руйнування і пошкодження отримали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура", - йдеться в повідомленні.

Втрати Росії в Україні - дані ЗСУ

Як писав УНІАН, загальні втрати Росії в Україні на 11 грудня 2023 року становлять приблизно 339 850 чоловік особового складу. За добу втрати Росії в Україні збільшилися більш ніж на тисячу окупантів.

Також було знищено ще 19 танків загарбників, 31 бойова броньована машина, шість артилерійських систем, 18 дронів оперативно-тактичного рівня, 13 одиниць автомобільної техніки та автоцистерн та шість одиниць спецтехніки.

Вас також можуть зацікавити новини: