ЗСУ продовжують бити окупантів / t.me/V_Zelenskiy_official

Протягом доби авіація Сил оборони завдала 5 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. 

Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу. Там додали, що підрозділами ракетних військ нанесено ураження по одній станції радіоелектронної боротьби противника.

При цьому, ворог завдав 3 ракетних та 57 авіаційних ударів, здійснив 47 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. "Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура", - йдеться у зведенні. 

Відео дня

Війна в Україні: новини

Протягом минулої доби відбулося 89 бойових зіткнень, з низ 30 відбулися на Авдіївському напрямку, ще 24 - на Бахмутському. На Авдіївському напрямку українські захисники продовжують стримувати ворога, який не полишає спроб оточити Авдіївку. Наші воїни стійко тримають оборону, завдаючи ворогу значних втрат. Сили оборони успішно відбили 30 атак противника в районах східніше Новобахмутівки, Авдіївки, південніше Тоненького, Первомайського Донецької області. 

Вас також можуть зацікавити новини: