Знищено новітнє вороже озброєння / колаж УНІАН зі скріншотів

Бійці Національної гвардії України знищили російський зенітно-ракетний комплекс "Витязь" у Херсонській області.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко. "Це новітній російський зенітно-ракетний комплекс малої та середньої дальності, призначений для точкового захисту від літаків, балістичних ракет, дронів та високоточних атак", - заявив очільник МВС у Telegram.

Також Клименко поінформував, що загалом за ці кілька днів операторами БПЛА військових частин Національної гвардії України на цьому напрямку знищено вісім одиниць легкового автомобільного транспорту військ РФ, один вантажний автомобіль військового призначення, один зенітно-ракетний комплекс середньої дальності нового покоління С-350 "Витязь", один автоматизований військовий зенітно-ракетний комплекс "Оса" 10 та три антени РЕБ.

Важливі новини про втрати ворога на 6 грудня 2023 року - це варто знати

Як повідомляв УНІАН, за добу авіація Сил оборони завдала 15 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки російських окупантів.

Зокрема, авіація ЗСУ розбила чотири пункти управління та три зенітно-ракетні комплекси противника. Також Силами та засобами протиповітряної оборони України було знищено російський бомбардувальник Су-24М.

Водночас підрозділи ракетних військ уразили шість районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, один пункт управління, один склад боєприпасів, дві станції РЕБ та 11 артилерійських засобів супротивника.

Варто зазначити, що загальні втрати ворога на 6 грудня поточного року на нашій землі вже становлять приблизно 335 тисяч 110 осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: