ЗСУ продовують бити окупантів / t.me/V_Zelenskiy_official

За добу авіація Сил оборони завдала 15 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки російських окупантів.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу. Зокрема, там повідомили, що авіація розбила чотири пункти управління та три зенітно-ракетні комплекси противника. Також Силами та засобами протиповітряної оборони України було знищено російський бомбардувальник Су-24М.

Підрозділами ракетних військ нанесено ураження по шести районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, одному пункту управління, одному складу боєприпасів, двох станціях РЕБ та 11 артилерійських засобах противника.

Відео дня

Війна в Україні: новини

За добу ситуація на фронті не змінилась і залишалась доволі напруженою. Протягом доби там відбулося 97 бойових зіткнень. Найважча ситуація спостерігаєься на двох напрямках - Лиманському та Авдіївському. Зокрема, на Лиманському напрямку Сили оборони відбили 26 атак ворога, а на Авдіївському - 25 атак.

А 5 грудня безпілотники Служби безпеки України вразили важливі військові об’єкти окупантів. Під "роздачу" попали стоянка гелікоптерів, радіолокаційні системи "Небо-М" та П-18 "Терек", а також система "Байкал-1М". Також в той день зранку українські дрони вразили "Морський нафтовий термінал" в окупованій Феодосії.

Вас також можуть зацікавити новини: