"Шлірліц" повідомив про важливі втрати супротивника / колаж з фото flickr.com/bwjones і t.me/a_shtirlitz

Втрати ворога на 11 лютого 2024 року серед офіцерського складу збільшилися - стало відомо, що "самоліквідувалися" два капітани супротивника.

Унаслідок тривалої хвороби "самоліквідувався" ворожий капітан першого рангу Ігор Крохмаль, який, зокрема, очолював важкий атомний ракетний крейсер "Петро Великий" і командував фрагетами "Адмірал флоту Радянського Союзу Горшков" і "Адмірал флоту Касатонов", повідомив офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан (позивний "Штірліц") у своєму Telegram-каналі.

Ігор Крохмаль "самоліквідувався", поділився захисник України / фото t.me/a_shtirlitz

За його даними, також через тромб "мінуснувся" капітан Олександр Ніколаєв, який був "героєм Росії". Крім того, на "вантаж 200" (знищені вороги) перетворилися чотири російських лейтенанти - Єгор Прийменко, Микита Холмогоров, Данило Бєлов і Олексій Кучин.

Відео дня

Офіцер ЗСУ повідомив про важливі ворожі втрати / фото t.me / a_shtirlitz

Важливі новини України про війну - зараз це варто знати

Американський Інститут вивчення війни (ISW) 11 лютого написав, що російські загарбники просунулися вперед біля міста Бахмут Донецької області. У ЗСУ цю інформацію не підтвердили, але повідомили, що противник на Бахмутському напрямку продовжує намагатися атакувати наших захисників по всій ділянці фронту.

Українські воїни знищують багато ворожої техніки та живої сили. На українській землі втрати ворога на 10 лютого 2024 року становили приблизно 394 270 окупантів, а 11 числа вже були близько 395 200 осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: