Для одного зі супротивників вислів Володимира Путіна про вбиральню став пророчим / колаж УНІАН зі скріншотів

На одному з напрямків український дрон вбив російського загарбника, коли той збирався справити потребу. Таким чином, втілилося у життя висловлювання Володимира Путіна "мочити у сортирі", яке він застосував під час коментування бомбардування Грозного російською авіацію у 1999 році.

Відомий український блогер, волонтер Сергій Стерненко оприлюднив відповідний відеозапис. На ролику показана місцевість, десь на одному з напрямків. Видно, що це відносно відкрита територія, де знаходиться вулична вбиральня. Біля неї стоїть невідомий у військовій формі, враховуючи всі деталі, - російський загарбник. Зафіксовано, як при наближенні українського дрона окупант відчиняє двері туалету, входить усередину, та в цей момент лунає вибух.

Стерненко прокоментував це відео. "Хотів росіянин покакати, але обіср*вся і вмер. "Грифон 501" завжди на сторожі як нашої держави, так і екології. Тому вдало відпрацював по окупанту FPV-дроном, коли той саме прямував до туалету", - написав блогер.

Варто зазначити, що РФ в Україні вже зазнала величезних втрат. Загальні втрати ворога на 3 листопада 2023 вже становлять приблизно 303 тис. 270 осіб.

Важливі новини про війну в Україні - зараз це варто прочитати

Як повідомляв УНІАН, в Узбекистані вперше засудили чоловіка, якого звинуватили в участі у війні проти України. Зокрема, у Ташкентській області до 5 років позбавлення волі засудили 38-річного узбекистанця Ільдара Хайруліна, який служив в угрупованнях "ДНР". За версією слідства, Хайрулін у 2014-2015 роках брав участь у боях на Донеччині проти ЗСУ.

Відповідна інформація про фігуранта була розміщена на українському ресурсі "Миротворець", де опубліковано фото фігуранта зі зброєю у руках. Родичі засудженого стверджують, що той не брав участі у війні, в зазначений час перебував в Росії, а зброя, яку він триває в руках (на фото "Миротворця"), - не вогнепальна та стріляє кульками.

Довідка УНІАН. Вираз "мочити в сортирі" належить президенту РФ Володимиру Путіну. Зокрема, у 1999 році, коли неповних два місяці як був прем’єр-міністром РФ.

24 вересня 1999 року під час пресконференції в Астані, коли Путін коментував події Другої чеченської війни (зокрема, бомбардування російської авіацією Грозного), сказав: "Ми будемо переслідувати терористів скрізь. В аеропорту - в аеропорту. Значить, ви вже вибачте мені, в туалеті спіймаємо, ми й в сортирі їх замочимо, зрештою. Все, питання закрите остаточно". Це висловлювання Путіна стало прецедентом та згодом перетворилося у своєрідний мем.

Вас також можуть зацікавити новини: