Як знищити Кримський міст: Жданов прокоментував новий спосіб / фото REUTERS

Військовий експерт Олег Жданов прокоментував ще один спосіб знищення Кримського мосту.

Свою думку з цього приводу він висловив на YouТube, реагуючи на запропонований користувачем спосіб знищення мосту.

Спосіб полягав у тому, щоб звичайне судно під час проходження під мостом на ходу відхилилося та обрушило його проліт.

Відео дня

"Для такої операції повинен бути мотивований, як мінімум, капітан судна, старший помічник, старший механік. Знаю кілька хороших капітанів особисто, впевнений, що є багато охочих стати одним з героїв цієї війни і хоча б зробити таку спробу", – зазначив користувач.

"Я за те, щоб міст був зруйнований. І я думаю, що його треба буде зруйнувати, тому що без руйнування Керченського мосту... можна його просто вивести з ладу, як мостовий проліт. Треба припинити постачання техніки і озброєнь через цю артерію. Нам буде вкрай важко звільнити наші території, особливо півострів Крим", – відповів Жданов.

Нагадаємо, військовий експерт, полковник Збройних чил України в запасі та військовий льотчик-інструктор Роман Світан заявив, що ЗСУ можуть вже в 2022 році зайти в тимчасово окупований Крим.

Довідка. Як відомо, 18 березня 2014 року Путін оголосив про приєднання Криму до РФ нібито в результаті так званого "референдуму про статус Криму" 16 березня 2014 року.

Початок окупації Криму Росією поклали блокада і захоплення стратегічних об'єктів півострова і військових частин ЗСУ підрозділами російської армії в деяких випадках під прикриттям так званих "зелених чоловічків".