Піночет зробив жорстку заяву щодо мобілізації в нашій державі / скріншот

Мобілізація в Україні на сьогодні триває, і необхідно, щоб суспільство знало правду про бойові дії проти росіян, і тоді лави наших захисників ще можуть поповнити міцні хлопці.

Патріотично налаштовані громадяни вже пішли на війну, деякі люди, які лишилися вдома, також хочуть справедливості, розповів воїн із 56 бригади Збройних сил України Сергій Гнезділов ("Піночет"), повідомляє Hromadske. "…А певний відсоток - за натурою раби, я б їх так назвав. Вони живуть за принципом: "Моя хата скраю, я нічого не знаю", - вважає військовослужбовець.

На його думку, великі українські ЗМІ повинні показати суспільству правду, щоб трохи його схвилювати. "Тоді ще буде в нас цікавих, міцних хлопців, які можуть щось робити. А так - він встав зранку, подивився телевізор - все класно, можна йти на риболовлю чи займатися своїми справами. Він думає: "Хлопці ж усе відбивають, перемагають. Нащо мені туди йти?", - додав боєць.

Відео дня

У центрі уваги мобілізація - новини, які варто прочитати зараз

Наприкінці минулого року президент Володимир Зеленський сказав, що військові попросили в нашій країні додатково мобілізувати до 500 тисяч осіб. Стало відомо, що у Кабміні зараз працюють над законопроектом, який передбачатиме посилення мобілізаційних заходів. В урядовому проекті закону, який вже подавали у Верховну Раду, було знайдено багато "ляпів", і його відкликали.

Очільник фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія говорив, що однією з наступних новацій в процесі мобілізації в Україні має стати запровадження цифрового "сертифіката військовозобов'язаного".

Вас також можуть зацікавити новини: