Залужний показав ефектне знищення ворожого Т-80 (відео)

Українські артилеристи показали вищий клас, як одним снарядом вразити танк.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний показав відео ефектної роботи українських артилеристів, які успішно знищують окупантів на передовій.

"Нищівне вогневе ураження противника здійснили артилеристи 45-ї окремої артилерійської бригади ЗС України за результатами розвідки цілей, яку провели воїни 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка", – йдеться в повідомленні.

На опублікованих кадрах видно, як українські артилеристи точним пострілом знищують російський танк Т-80.

Ситуація на фронті

У Міністерстві оборони України сьогодні заявили, що на всьому фронті воєнна ініціатива перейшла в руки української армії. За словами заступника Міністра оборони Володимира Гаврилова, росіяни спробували в районі Куп'янська переламати ситуацію, але спроба не вдалася – ЗСУ продовжують утримувати ініціативу.

Сьогодні на фронті в Запорізькій області четверо російських пропагандистів потрапити під артилерійський обстріл. В результаті один загинув, ще троє отримали поранення. Як заявили в Міністерстві оборони РФ, пропагандисти приїхали знімати репортаж про застосування Україною касетних боєприпасів і в підсумку потрапили під удар саме цими боєприпасами.

Вас також можуть зацікавити новини: