Зеленський попередив українців про загрози повітряних атак найближчими днями

Зеленський закликав не ігнорувати сигнали повітряних тривог.

Президент Володимир Зеленський попередив українців про загрози повітряних атак від Росії, закликавши не ігнорувати повітряні тривоги, особливо у найближчі дні.

"Будь ласка, не забувайте зважати на сигнали повітряної тривоги, особливо цими днями. Не варто легковажити", - наголосив він.

Він також подякував усім, хто допомагає та дбає про Україну.

"Усім, хто допомагає, хто тренує та лікує, хто забезпечує українську силу всім необхідним. А також, звичайно, нашим рятувальникам – усьому колективу ДСНС України, працівникам Національної поліції та Національної гвардії... Усі, хто працює на наших, українських оборонних виробництвах. Усі, хто захищає Україну на міжнародній арені. Усім я дякую за те, що цей тиждень теж став результативним для нашої держави, для досягнення наших цілей", - наголосив президент.

Атаки РФ на Україну

У ніч на 2 грудня російські військові атакували Україну, випустивши 11 ударних дронів типу "Shahed" з мису Чауда (Крим) та керовану авіаційну ракету Х-59 з повітряного простору окупованої Запорізької області.

А за кілька днів перед цим російські загарбники випустили по Україні 75 "Шахедів", майже всі - у бік Києва. Цей напад дронів на столицю став наймасованішим з початку повномасштабного вторгнення.

Вас також можуть зацікавити новини: