Техніка окупантів була значно пошкоджена / фото УНІАН

Українські Збройні сили виявили ворожі броньовані тягачі та здійснили удари по них за допомогою дронів. Цей епізод був зафіксований на відео. Відповідний ролик публікує Facebook-канал Сухопутних військ ЗСУ.

На відео показано, як українські військові виявили кілька одиниць броньованої техніки російських сил і завдали по ній ударів. Техніка окупантів була значно пошкоджена.

Крім того, ЗСУ використали дрони для скидання вибухівки на піхоту противника. Представники Сухопутних військ зазначили, що це був результат роботи 3-ї окремої танкової бригади.

Дрони у війні України проти Росії - останні новини

Днями Військові Збройних сил України за допомогою дрона ефектно знищили автомобіль Камаз, що належав російським окупантам. Відповідне відео було опубліковане на Facebook-сторінці Оперативного командування "Захід".

Камаз на полі бою і процес його знищення був успішно зафіксований на відео. У ролику видно, як військові використовували дрон для атаки на ворожу вантажівку.

При цьому про місце, де відбулася атака, та про подробиці інциденту в Оперативному командуванні "Захід" не повідомили.

Також УНІАН повідомляв, що Україна створила "стійкий" до РЕБ РФ дрон. Про це повідомив віцепрем’єр-міністр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

За його словами, зараз Backfire демонструє хороші результати на фронті. За останні два місяці військові здійснили щонайменше 50 успішних місій. Розробники співпрацюють зі зведеним загоном "Злі птахи" ЗСУ, які допомагають удосконалювати БпЛА.

Вас також можуть зацікавити новини: