Камаз на полі бою і процес його знищення був успішно зафіксований на відео / скріншот

Військові Збройних сил України за допомогою дрона знищили автомобіль Камаз, що належав російським окупантам. Відповідне відео опубліковане на Facebook-сторінці Оперативного командування "Захід".

Камаз на полі бою і процес його знищення був успішно зафіксований на відео. У ролику видно, як військові використовували дрон для атаки на ворожу вантажівку.

При цьому про місце, де відбулася атака, та про подробиці інциденту в Оперативному командуванні "Захід" не повідомили.

Війна України проти Росії - останні новини

У понеділок, 20 листопада, близько 14:30 росіяни обстріляли Нікополь з важкої артилерії. Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

Поліцейські спільно з рятувальниками виявили у дворі приватного домоволодіння 53-річного чоловіка з важким пораненням. Потерпілому надали домедичну допомогу та передали лікарям. За іншою адресою у приватному секторі від ворожого снаряду загинула 83-річна жінка.

Також УНІАН повідомляв, що у Міноборони розповіли, як будуть інтегрувати літаки F-16 у систему українського війська. Як повідомив перший заступник міністра оборони України Олександр Павлюк, це відбулось на конференції у Копенгагені (Данія).

"Представив концепцію - спеціально створеної при Міністерстві оборони України структури, основною метою якої є організація всебічного забезпечення неперервного процесу інтеграції багатоцільового літака F-16 у загальну систему Сил оборони України. Програма матиме два етапи розгортання: "швидкий трек", розрахований до кінця 2024 року, та "масштабування", - зазначив Павлюк.

Вас також можуть зацікавити новини: