ЗСУ продовжують "могилізацію" РФ: у Генштабі розповіли про нові удари по ворогу

Так, українська авіація протягом доби завдала 21 удар по районах зосередження окупантів.

Захисники України продовжують "могилізацію" РФ та нищать загарбників, які прийшли на нашу землю з війною. Так, у Генштабі розповіли про нові удари по ворогу. Рашистом протягом доби було дуже спекотно.

"Авіація Сил оборони України протягом доби завдала 21 удар по районах зосередження ворога та 6 - по позиціях його зенітно-ракетних комплексів", - йдеться в новому зведенні.

Окрім цього у Генштабі розповіли про роботу ракетніків та артилеристів. Вони уразили шість пунктів управління, сім районів зосередження ворога та склад боєприпасів окупантів. 

Втрати РФ в Україні

Як вже повідомляв УНІАН, за минулу добу ЗСУ понад 20 разів успішно атакували російські війська. Також підтверджено збиття ворожого гелікоптера Ка-52.

Зранку у Генштабі повідомили, що за добу ЗСУ ліквідували 760 російських окупантів, 14 артилерійських систем та 10 бойових броньованих машин ворога. Загальні бойові втрати противника з 24 лютого 2022 року по 19 січня 2023 року серед особового складу орієнтовно склали близько 118 тис. 530 осіб.

Окрім цього, підрозділи українських прикордонників ліквідували групу окупантів у Соледарі. Для цього використовувалися безпілотники і артилерія. Українські морпіхи також вдарили по ворогу, внаслідок чого РФ втратила важливий об'єкт та десятки посіпак.

Вас також можуть зацікавити новини: