ЗСУ розгромили пункти управління окупантів та "мінуснули" багато техніки

Результативно відпрацювали артилерійські підрозділи та українська авіація.

Українські воїни минулої доби результативно відпрацювали по російських окупантах. Знищено багато техніки та особового складу ворога.

Як повідомляється у ранковому зведенні Генштабу, авіація Сил оборони за минулу добу завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу противника та 6 - по зенітно-ракетних комплексах ворога. Також нашими захисниками було знищено російський ударний вертоліт Мі-24 та 7 розвідувальних БпЛА.

Крім того, підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 3 пункти управління, 1 зенітно-ракетний комплекс, 2 райони зосередження особового складу та військової техніки противника, 13 артилерійських засобів на вогневих позиціях, 2 станції РЕБ та склад боєприпасів ворога.

Війна в Україні: останні новини з фронту

Як повідомив президент України Володимир Зеленський на фронті точаться важкі бої. Він додав, що наші захисники знищують окупантів на півдні країни, а також на Донеччині. Глава держави подякував українським воїнам за збиття ударного вертольота Мі-24 окупантів на Запорізькому напрямку.

Водночас у СБУ повідомили, що менше ніж за тиждень військові контррозвідники Служби безпеки знищили 21 одиницю техніки противника. Йдеться про 11 танків, 2 САУ, 2 БМП, 2 МТЛБ і один броньовик та 3 одиниці автомобільної техніки.

Вас також можуть зацікавити новини: