ЗСУ про втрати окупантів під Бахмутом: щодня Росія втрачає до 100 осіб

Кількість поранених залежить від інтенсивності атак росіян.

Бахмутський напрямок зараз найгарячіший на фронті. Там щодня російська армія втрачає від 50 до 100 окупантів. Приблизно стільки ж отримують поранення.

"Тут можна приблизно сказати за динамікою, округлити, звичайно. В районі від 50 до 100 людей вони можуть втратити тільки на Бахмутському напрямку. Це тільки вбитими й стільки ж пораненими залежно від доби", - заявив речник Східного угруповання військ Сергій Череватий в ефірі телемарафону.

Війна в Україні: що відбувається під Бахмутом

Вже який тиждень поспіль російські окупанти намагаються штурмувати на Авдіївському і Бахмутському напрямках.

29 листопада офіцер батальйону "Свобода" 4-ї бригади Нацгвардії України Андрій Іллєнко розповів, що останніми днями обстріли Бахмута стали інтенсивнішими, ворог стріляє по житлових будинках, знищує місто, але воно і всі основні траси до міста – під українським контролем, про оточення не йдеться взагалі.

На Бахмутський напрямок ворог кинув фактично все боєздатне, що в нього лишилося, але українська армія стоїть дуже міцно. Експерти вважають, що Бахмут не має стратегічного значення для РФ, проте з політичної точки зору його взяття має показати, що росіяни ще на щось здатні.

В ЗСУ повідомили, що ворог змінив тактику на Бахмутському напрямку, розосередившись на невеличкі групи, проте українські військові мають потужну систему спостереження за цими діями.

Вас також можуть зацікавити новини: