РФ атакувала дронами-камікадзе Київ / фото ua.depositphotos.com

Уночі 3 серпня російські окупанти атакували територію України з північного напрямку - Брянська область РФ ударними БпЛА Shahed-136/131.

Про це йдеться у повідомленні Повітряних сил ЗСУ. "Усього зафіксовано пуски 15 "шахедів". Силами та засобами Повітряних сил у взаємодії із ППО інших складових Сил оборони усі ворожі БпЛА знищено", - повідомили в Повітряних силах.

Там додали, що, за минулу та поточну добу авіація Повітряних Сил завдала до 25 ударів по об’єктах, районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. 

"Також за добу 2 серпня протиповітряною обороною знищено сім розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня", - зазначається у повідомленні.

Інфографіка ЗСУ

Нічна атака на Україну

Вночі 3 серпня у низці областей оголошувалася повітряна тривога. Тоді в Повітряних силах уточнили, що є загроза атаки дронів у Київській, Сумській, Полтавській, Чернігівській та Черкаській областях.

Пізніше у КМВА повідомили, що силами і засобами ППО на підльоті до Києва було виявлено та знищено майже півтора десятка  повітряних цілей. Цього разу, за даними влади, обійшлося без жертв, постраждалих і руйнувань.

Вас також можуть зацікавити новини: