ЗСУ ведуть контрнаступальні дії на півдні / фото facebook.com/CinCAFU

Керівництво Збройних сил України володіє повною інформацією про логістичні маршрути і перекидання ворогом озброєння і техніки на Південному фронті.

Про це заявила керівник об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк під час брифінгу.

За її словами, окупанти усвідомлюють, що вогневий контроль ЗСУ перекриває всі можливі для них шляхи.

Відео дня

"Нам відомо, ми відстежуємо і контролюємо ті шляхи, які вони можуть використовувати для остаточного застосування цієї техніки на Південному фронті. І вони усвідомлюють, що вогневий контроль наш якраз перекриває всі материкові шляхи, які вони можуть використовувати гіпотетично. Навіть якщо вони спробують розбити ці колони на маленькі групи, ми готові до цього, і вони теж в цьому обізнані", - зазначила Гуменюк.

Нагадаємо, триває контрнаступ ЗСУ на півдні. З початку наступальної операції захисникам вдалося посунути лінію фронту на 12 кілометрів

Раніше в Інституті вивчення війни констатували, що контрнаступ ЗСУ переломив хід війни, але бойові дії затягнуться до 2023 року-після стабілізації лінії фронту захисникам доведеться починати нові атаки.

Вас також можуть зацікавити новини: