У Бахмуті справжнє пекло / фото libkos

Росіяни не полишають спроб оточити місто-фортецю Бахмут. "Вагнерівців" у передній лінії частково замінили на кадрових солдатів, переважно десантників. Натомість наші воїни з 57-ї мотопіхотної бригади нав’язали окупантам шалені за інтенсивністю й зухвалістю контрнаступальні каруселі.

Як розповів у коментарі ТСН військовий з позивним "41-й", вони не сидять й не чекають, а активно ведуть оборону й контрнаступальні дії, а противник веде оборону.

Боєць зізнається, що сили противника тут значні, він постійно стягує резерви. "Противник дуже стійкий, "Вагнер". Він нічого не боїться, виконує свої завдання. Коли ми проводимо якісь активні дії, то резерви підходять старі, які знають, як діяти", - додає "41-й".

Інший військовий, з позивним "Баркас", каже, що вони виснажують ворога, працюючи спочатку артилерією, а потім свою справу робить наша піхота.

Справжній жах на окупантів вдається наводити й за підтримки мінометників. "Так скажемо: наші противники вішаються, коли нас бачать", - зізнаються бійці. 

Ситуація у Бахмуті

15 квітня повідомлялося, що на території Бахмута Донецької області наразі точаться запеклі бої. Росіяни поставили за мету захопити це місто, проте українським захисникам успішно вдається "сточувати боєздатність ворога".

Як заявляв військовий експерт Олександр Коваленко, головне занепокоєння у боях за Бахмут викликає загроза застосування противником важких вогнеметних систем "Сонцепік".

Нагадаємо, бої за Бахмут тривають з літа 2022 року, та ЗСУ вперто тримають місто-фортецю й завдають там шалених втрат окупантам.

Вас також можуть зацікавити новини: