Вікторія Сюмар запропонувала перевірити якість українських бронежилетів / фото УНІАН

Вікторія Сюмар, яка пройшла до Верховної Ради від партії "Європейська солідарність", запропонувала перевірити якість українських бронежилетів на ній.

Про це вона написала в Facebook у відповідь на звинувачення ветерана полку "Азов" Микити Макєєва, який напав на авто Петра Порошенка.

Читайте такожАдвокат Порошенка висунув свою версію інциденту з авто під будівлею ДБР

Відео дня

"У 2014 році ми почали робити броніки. Самі. Тому що вдалося утримати Маріуполь, а це місто, де роблять броню. Один у мене є. Подарували", - написала вона.

Сюмар запропонувала "покидькам зі ще з недавно російським громадянством" постріляти в неї на полігоні, бо вона впевнена в якості бронежилета.

"Сподіваюся, не слабо? Вперед", - звернулася вона до противників Порошенка.

"Тому що ваша Батьківщина Росія почала війну проти моєї країни. Не навпаки. І не вам судити про те, хто з українців і як готовий захищати свою землю. Тому що моя Україна для мене Все.

А от щодо вас є великі сумніви - турбує вас якість броніків, чи вас просто наймають за гроші для провокацій", - написала Сюмар.

Нагадаємо, 25 липня четверо невідомих чоловіків намагалися напасти на авто Порошенка, коли він вийшов після допиту в ДБР. Охорона колишнього глави держави відтіснила нападників, застосувавши газ.

Правоохоронці порушили кримінальну справу за статтею Хуліганство. Нападникам загрожує до чотирьох років позбавлення волі.