У мережі з’явилося відео, на якому ветеран полку "Азов" Микита Макєєв із позивним "Одісей" пояснює, чому скоїв напад на екс-президента Петра Порошенка під будівлею Державного бюро розслідувань.

Читайте такожПоліція відкрила справу за фактом нападу на авто Порошенка

"Я родом із Санкт-Петербурга. У 2014 році приїхав воювати за незалежність України. Сьогодні, купивши в темпі чотири бронежилети, три з яких ми з товаришами прострелили на полігоні, ось так от просто і легко, я хотів один із них передати особисто Петру Олексійовичу. Він не прострелений. Я б хотів, щоб він надів його на себе або на свого синочка, який нібито воював у Краматорську і випробував його.

Але оскільки його озброєні "тітушки" мене не пустили, погрожуючи зброєю, мені нічого не залишалося зробити, як зробити те, що я зробив.

Я хотів помститися йому за всі ті п'ять років принижень, які він за допомогою своїх підлеглих в Адміністрації президента вчинив стосовно іноземних добровольців, обіцяючи їм громадянство, а замість цього запустивши їх по дев'ятьох колах бюрократичного пекла".

Як повідомляв УНІАН, 25 липня після виходу Петра Порошенка з допиту у Державному бюро розслідувань стався інцидент і бійка. На капот автомобіля Порошенка вистрибнув чоловік.