"Це шокує": американський танкіст вживу оглянув російський Т-90А, який "затрофеїли" ЗСУ

Російський ВПК зганьбився на весь світ.

Колишній навідник танка M1A1 Abrams на прізвисько "Капітан Хаос" дав негативний відгук про російський танк Т-90А, який нещодавно доставили в США з України для досліджень. Про це він написав у своєму Twitter.

Військовий американської армії каже, що він буквально жив 20 місяців зі своїм екіпажем у танку M1A1 Abrams під час служби. "За цей час він ніколи не був схожим на те, який вигляд має трофейний Т-90А".

"Отже, не тільки броня в російських танках є мотлохом, про що я постійно кажу, але й екіпажі не докладають зусиль для їх обслуговування. Це шокує", - написав боєць.

Військовий також каже, що якщо такий жахливий вигляд має відсік для екіпажу, то стан моторного відсіку може бути ще гіршим. Також він додав, що така кількість іржі в машині може означати погану якість самої техніки та байдужість екіпажу до власного танка.

Танкіст Capitan Chaos стверджує, що він є ветераном бойових дій "Щит пустелі" та "Буря в пустелі". Під час операцій в полі їхній танк ніколи не мав такий жахливий вигляд, бо командир вимагав утримання робочого місця в чистоті.

Раніше повідомлялося, що США отримали від України трофейний російський танк Т-90А для досліджень та випробовувань.

Скільки російських танків знищили ЗСУ - актуальне

За даними Генерального штабу ЗСУ, з 24 лютого 2022 року Сили оборони України знищили як мінімум 3661 російський танк.

Експерт раніше повідомляв, що станом на сьогодні в Україні було задокументовано знищення або пошкодження 50 російських танків Т-90А/С/М "Прорив". За непідтвердженою інформацією, кількість вже перевалила за 80.

Вас також можуть зацікавити новини: