Скільки ракет на місяць виготовляє РФ: озвучено дані української розвідки

Окупанти намагаються збільшити виробництво ракет.

Росія намагається збільшити кількість ракет, за місяць виготовляє десятки "Калібрів". Про це сказав представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

Він зазначив, що Росія як держава-терорист "розмовляє мовою терору". За його словами, президент Росії Володимир Путін на різноманітних заходах цинічно заявляє, що його режим готовий до мирних перемовин, а в цей же час готується наступний терористичний удар по цивільних об’єктах в Україні.

Юсов зазначив, що Росія на сьогодні не тільки має залишки ракет, але й налагодила їх виробництво, намагаються збільшити потужності.

"Налагоджено виробництво нових [ракет] і вони працюють над тим, щоб пробувати його збільшувати. Якщо говорити про "Іскандери", то це значно меші обсяги, ніж "Калібрів". Фактично все, що зараз виробляється, все одразу і випускається російськими терористами по Україні", – наголосив Юсов.

Він зазначив, що Росія за місяць виготовляє десятки "Калібрів", тоді як з "Кинжалами" та "Іскандерами" ситуація для росіян гірша - їх випускають одиниці на місяць.

Раніше представник ГУР Міноборони Вадим Скібіцький повідомив, що Росія модернізувала ракети Х-22 та "Онікс", які використовуються для атак по Україні, а також відновила використання комплексів "Бастіон".

Речник Командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат повідомляв, що Росія вже використовувала модернізовану ракету Х-32, якає є модернізованою версією Х-22. Вона має більшу дальність і , ймовірно, точність  є вищою, ніж у старої радянської, неточної руйнівної Х-22.

Вас також можуть зацікавити новини: