Ілюстрація / REUTERS

У британських правоохоронців з'явилася фотографія людини, яку підозрюють в отруєнні колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його дочки Юлії.

Читайте такожШерше ля фам: британська поліція вважає, що в групі полюючих на Скрипалів була жінка

Як повідомляє Daily Mail, слідчі, які займаються справою, показали фотографію підозрюваного "ключовим свідкам", передає "Новое время". Крім того, правоохоронці збирають інформацію про жінку, яка могла брати участь у отруєнні.

Відео дня

Раніше телеканал CNN повідомляв, що британській поліції вдалося встановити двох підозрюваних в отруєнні колишнього розвідника Сергія Скрипаля та його дочки Юлії. Ці люди покинули Великобританію на комерційному рейсі одразу після атаки. За даними телеканалу, інформацію про їхній виліт передали "в закодованому повідомленні в Москву" після отруєння. Це повідомлення вдалося перехопити британській базі на Кіпрі.

Як повідомляв УНІАН, Сергія Скрипаля та його доньку Юлію отруїли нервово-паралітичною речовиною Новачок (радянського виробництва) на початку березня. За даними Лондона, за отруєнням Скрипалів стоїть Росія. Екс-агента і його дочку вже виписали з лікарні після проведення успішного лікування.

Росія у свою чергу заперечує причетність до отруєння Скрипалів.