Ілюстрація \ REUTERS

Британські військові придушать можливі заворушення, якщо Великобританія і Євросоюз не укладуть угоду з «брекситу».

Читайте такожБританський міністр з "брекзиту" подав у відставку

Як повідомляє The Sunday Times, план виведення солдатів на допомогу поліції називається No deal («Ніякої угоди»), передає kommersant. Він розроблений офіцерами, які керують операцією Temperer, за якою військові виходять на вулицю в разі великого теракту.

Відео дня

«Ми тісно співпрацюємо з силовиками, включаючи поліцію, створюючи план на випадок непередбачених обставин, щоб ми могли забезпечити безпеку наших громадян»,- заявив представник міністерства внутрішніх справ країни. Він також назвав заворушення «малоймовірними». Доповідь планується розглянути Національною радою глав поліції в цьому місяці.

Як повідомляв УНІАН, план з «брекзиту» Великобританія і ЄС погодили 14 листопада. Проект угоди був схвалений британським парламентом за підсумками п'ятигодинного засідання. У парламенті більшість депутатів виступили з критикою угоди. Згодом через незгоду з планом «брекзиту» деякі британські політики, в тому числі три міністри, пішли у відставку. За даними ЗМІ, 20 листопада може відбутися голосування з вотуму недовіри прем'єру Британії.