Джерело Reuters в уряді інформацію про перенесення дня голосування заперечує \ УНІАН

Члени парламенту Великобританії проголосують за угодою про умови «брекзиту» 13 лютого.

Читайте такожЄвросоюз не буде переглядати угоду з Британією по "брекзиту"

Про це повідомляє телеканал Sky News у Twitter з посиланням на джерела. За інформацією каналу, про нову дату «значущого голосування» з «брекзиту» у ході зустрічі з консерваторами повідомила прем'єр-міністр Тереза Мей, передає kommersant. Вона закликала членів партії підтримати поправку до угоди, що виключає режим подальшого перебування Північної Ірландії у складі митного союзу ЄС та єдиного європейського ринку.

Відео дня

Джерело Reuters в британському уряді інформацію про перенесення дня голосування заперечує. За його даними, повідомлення про перенесення дати було спрямоване на те, щоб переконати парламентарів у тому, що завтрашнє голосування не буде останнім шансом проголосувати по «брекзиту».

Як повідомляв УНІАН, 15 січня Палата громад Великобританії відхилила план виходу країни з ЄС, раніше схвалений Брюсселем. Після цього глава лейбористів Джеремі Корбін ініціював голосування про відставку Мей, але їй в черговий раз вдалося зберегти за собою посаду. 21 січня під час виступу в парламенті прем'єр представила парламенту альтернативний план «брекзиту», який повинен був бути винесений на голосування 29 січня.