До ядерної війни не дійде, але сама загроза існує / фото flickr.com/97049488@N05

Зараз світ не знаходиться на порозі ядерної війни, хоча є кілька психічно хворих світових лідерів.

Таку думку під час чату на Главреді висловив директор Інституту трансформації суспільства, економіст і політолог Олег Соскін.

Він вважає, до ядерної війни не дійде, але сама загроза існує, оскільки створюються нові види ракет, здатних доставити ядерний заряд, розповів експерт .

Відео дня

На його думку, на прикладі Російської Федерації ми побачимо, що її нові спроби розробити ядерну зброю нового покоління та її носіїв призведуть до краху путінського режиму і РФ як такої.

"Я не думаю, що світ на порозі ядерної війни. Хоча, звичайно, є кілька психічно хворих світових лідерів. Насамперед, мова йде про Путіна, який зараз взяв "естафетну паличку" у північнокорейського диктатора Кім Чен Ина", - зазначив співрозмовник.

"Путіну непогано було б з'їздити до Ина і проконсультуватися, дізнатися, чому лідер КНДР раптом вирішив піти на переговори із США і відмовитися від ядерної зброї", - додав аналітик.

Читайте такожПутін не збирається вмирати: експерт оцінив імовірність ядерної війни

"Як відомо, Північна Корея була останньою країною, яка здійснювала наземні випробування ядерної зброї. Це призвело до страшних наслідків. Так, в результаті останніх випробувань, коли був знищений весь полігон і велика частина команди, яка займалася ядерними випробуваннями і дослідженнями", - заявив економіст.

Соскін вважає, що Бог потоптаний не буває. "І, якщо це зрозумів навіть взагалі не ясно яких вірувань Кім Чен Ин, то вже КДБісту Путіну це давно треба було б зрозуміти - він же з монастирів не вилазить", - сказав політолог.

"Тому я думаю, що ніякої ядерної війни не буде. Господь створив цей світ, і тому всяким психопатам, які намагаються зруйнувати цей світ, краще просто відразу піти в небуття, ніж знищити Землю. Я припускаю, що до ядерної війни не дійде. Але сама загроза існує, оскільки створюються нові види ракет, здатних доставити ядерний заряд", - підкреслив Соскін.