Ілюстрація \ REUTERS

У відсіку шасі літака, що прилетів до Парижа з Абіджана, знайшли труп хлопчика віком близько 10 років.

Читайте такожУ Лондоні з літака випало тіло чоловіка

Про це повідомили французькі ЗМІ з посиланням на джерела в поліції, передає Бі-бі-сі. Компанія Air France підтвердила, що мертве тіло людини, яка таємно проникла в літак, було виявлено в середу вранці в аеропорту Шарля де Голля.

Відео дня

Тіло було знайдено у відсіку обладнання, використовуваного для посадки, в літаку, який прилетів з Кот-Д'івуару, йдеться в повідомленні.

Проводиться розслідування обставин загибелі людини.

"Авіакомпанія висловлює співчуття і тужить через людську трагедію", - йдеться в "Твіттері" Air France, хоча вік загиблого не вказується.

Національна жандармерія повідомила, що загиблий хлопчик - африканського походження. Поліція зазначила, що подібні спроби сховатися в літаку трапляються вкрай рідко, і в більшості випадків шансів вижити у людини практично немає, якщо врахувати низькі температури, кисневе голодування і ризик опинитися розчавленим шасі.

Літак Boeing 777 компанії Air France вилетів з Абіджана - найбільшого міста Кот-Д'івуару - у вівторок ввечері.

Джерело в силах безпеки Кот-Д'івуару розповіло: "Якщо не враховувати людську драму, цей випадок демонструє серйозний недолік у роботі служби безпеки аеропорту".

Це не перший випадок спроби здійснити переліт у відсіку для шасі. Влітку 2019 року в сад жителя Лондона впав труп людини, який випав з відсіку шасі літака авіакомпанії Kenya Airways, який заходив на посадку.

У червні 2015 року на даху будівлі в Річмонді на заході Лондона знайшли тіло чоловіка, яке впало з відсіку шасі літака, що летів з Йоганнесбурга. Його попутника виявили вже в аеропорту.