REUTERS

Про це йдеться у повідомленні посольства Великобританії у Російській Федерації в Twitter.

"Росія хоче знати, де базується ІДІЛ. Вона точно знає, де ІДІЛ немає. 85% ударів завдаються проти опозиції", - сказано у повідомленні.

При цьому дипломати розмістили карту Сирії, де червоним кольором показані позиції, по яких російська авіація здійснювала авіаудари 14 жовтня, і помаранчевим - по яких російська авіація здійснює авіаудари після 14 жовтня, а також окремо чорним кольором позначена територія, контрольована ІДІЛ. На карті видно, що удари завдаються за межами території, де розміщуються сили ІДІЛ.

Відео дня

Читайте такожАсад повинен бути усунутим від влади, щоб припинити поповнення лав ІДІЛ - МЗС Саудівської Аравії

Як повідомляв УНІАН, з 30 вересня російські повітряно-космічні сили завдають авіаударів по території Сирії по нібито позиціях "Ісламської держави". Росія підтримує чинну владу Сирії на чолі з президентом Асадом.

За повідомленнями ЗМІ, авіаудари РФ у Сирії супроводжуються наземною операцією військ Асада.

Раніше у Державному департаменті США повідомили, що менше 10% ударів російської авіації спрямовані на позиції ІДІЛ, частіше під удари потрапляють повстанці, які виступають проти режиму Асада.

Росія відмовилася приєднатися до очолюваної Сполученими Штатами міжнародної коаліції у боротьбі проти бойовиків "Ісламської Держави" (ІДІЛ).