Дональд Трамп і Володимир Путін / REUTERS

Колишній директор ЦРУ Джон Бреннан і колишній директор Національної розвідки Джеймс Клеппер заявили, що Трамп неправильно поводиться в ситуації з московськими зв'язками. Про це пише УП з посиланням на Reuters.

"Я думаю, що Трамп з якоїсь причини або заляканий Путіним, побоюючись, що він може зробити, або що може вийти в результаті цих розслідувань ... Або це наївність, невігластво або страх, в сенсі те, що Трамп робить по відношенню до росіян", - заявив Бреннан в ефірі CNN.

Клеппер додав, що іноземні лідери, які викочують червону доріжку для Трампа, можуть ним маніпулювати.

Відео дня

Читайте такожТрамп після зустрічі з Путіним: спецслужби США очолюють "чудові люди"

"Я дійсно думаю, що і китайці, і росіяни думають, що можуть грати ним", - сказав Клеппер.

Таким чином колишні розвідники прокоментували заяву Трампа про те, що Путін переконував його в невтручанні РФ в американські вибори.

"Кожен раз, коли він бачить мене, він каже:"Я цього не робив". І я вірю, я дійсно вірю, що коли він говорить мені таке, то саме так і є", - сказав Трамп, зазначивши, що Путін дуже ображений звинуваченнями.

При цьому міністр фінансів США Стів Мнучін сказав на тому ж шоу, що критика того, як Трамп будує відносини з Росією і Китаєм "безглузда". "Президентом Трампом ніхто не грає", - заявив Мнучін.

Бреннан відмовився відповісти на питання, чи має він якісь дані, котрі підтверджують припущення, що у Росії є компромат про Трампа.

Нагадаємо, президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що вірить словам президента Російської Федерації Володимира Путіна про невтручання Росії у президентські вибори у США у 2016 році.

При цьому він повторив свої твердження, що втручання Росії у вибори президента США у 2016 році є змовою, вигаданою представниками Демократичної партії, аби відволікти уваги від їхніх електоральних втрат.