Ракетний вогонь по Абу-Дабі був відкритий приблизно о 2:55, вночі 24 січня / фото - REUTERS

Абу-Дабі, столицю Об'єднаних Арабських Еміратів, обстріляли ракетами. Місцеві жителі чули вибухи й звуки сирен. Ракети перехоплювали сили ППО ОАЕ, а хусити попередили про напад на Бурдж-халіфу.

Про це повідомляється в Telegram-каналі Ateo Breaking.

Ракетний вогонь по Абу-Дабі був відкритий приблизно о 2:55, вночі 24 січня. Місцеві почули лячні звуки, незабаром інформацію про вибухи підтвердили й в поліції. 

Після цього стало відомо, що над Абу-Дабі закрили повітряний простір для літаків. У столиці були чутні 4 гучних вибухи та звуки сирен, місцеві знімали політ ракет на відео. Поліція Абу-Дабі повідомляла, що ракети перехоплюються силами ППО. 

Незабаром хусити звернулися до уряду ОАЕ з попередженням. Вони заявили, що можуть напасти на Бурдж-Халіфу та опублікували провокаційну картинку.

Хусити передали "послання" / фото - Telegram-канал Ateo Breaking

Військові оглядачі, як передає Telegram-канал, стверджували, що хусити обстрілювали Абу-Дабі з новітнього озброєння, яке їм передав Іран.

"У священній Мецці розгорнули систему ППО для захисту святинь через загрозу, що виходить від Ірану і його послідовників в регіоні", передає слова кореспондента Mustafá Elasri Ateo Breaking.

Читайте такожОАЕ першими у світі запровадили 4,5-денний робочий тижденьО 04:44 ситуація в Абу-Дабі нормалізувалася. Обстріли припинилися, а незабаром стало відомо, що в Ємені повністю відключили інтернет.

Вас також можуть зацікавити новини: