Ігор Яковенко пояснив, чому російській стороні вигідно розганяти фейк про Володимира Путіна / скріншот

Поширення інформації про те, що російський диктатор Володимир Путін "помер", може бути грою спецслужб.

Така інформація робить дещо байдужими супротивників, мовляв, якщо Путіна немає, то з ким тоді воювати, поділився думкою російський опозиційний журналіст Ігор Яковенко з "24 Каналом".

"...у мене також немає сумнівів, що це може бути і грою спецслужб. Тому що це "роздуває" і Пєсков (спікер Путіна Дмитро Пєсков - Ред.)...", - зазначив співбесідник.

Відео дня

Чи справді помер Путін - останні новини, які варто знати

Володимиру Путіну 71 рік, він знаходиться у владі у РФ вже понад 20 років, і йому вже купу разів приписували різні захворювання, у тому числі рак. За відомостями української розвідки, ватажок Росії має проблеми як з фізичним, так і з моральним здоров'ям.

У мережі писали, що увечері 22 жовтня поточного року у Путіна була "зупинка серця" в одній з його резиденцій, але його нібито врятували медики, які знаходилися на чергуванні. Увечері 26 числа ширилася новина, що диктатор нібито "помер". Цю інформацію не підтвердила ні російська, ні українська влада.

Згодом секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов заявив, що поширення відомостей про "смерть" Путіна пов'язане з передвиборчою кампанією у Росії (17 березня наступного року там мають відбутися вибори президента) і є кремлівською спецоперацією.

Вас також можуть зацікавити новини: