Російський депутат, якому приписали заяви про начебто готовність Росії здійснити напад на казахів, прокоментував "злив" / колаж УНІАН з фото REUTERS і скріншоту

Депутат Держдуми РФ Андрій Гурульов, у якого є звання генерал-лейтенант, стверджує, що не говорив про загрозу нападу Росії на Казахстан.

Аудіо, яке "злили" в мережу, з нібито його грізними заявами в бік казахів, ворожий політик назвав фейком. Нібито фейковий запис Гурульов прокоментував у своєму Telegram-каналі. "...Сьогодні (6 квітня, - Ред.) явна спроба на ворожих... помийних Telegram-каналах розгойдати ситуацію від мого імені з нашими друзями з республіки Казахстан... Це фейк. Це хамство, звісно. Я розумію, що нейромережі підробляють усе що завгодно, тому я вас закликаю бути пильними. Нас ні з ким не посварять...", - стверджує депутат.

Відео дня

У центрі уваги Андрій Гурульов - сьогодні це варто прочитати

Telegram-канал "ВЧК-ОГПУ" опублікував аудіоповідомлення нібито депутата Гурульова, надіслане його колегам із комітету Держдуми РФ з оборони. У повідомленні чоловік голосом, схожим на голос ворожого політика, казав, що "казахи, надивившись на Україну, сильно бзд*ть, що вони наступні". Потім нібито депутат додав, що "вони будуть наступними".

Раніше український президент Володимир Зеленський говорив, що Росія може розшити свою агресію. Глава держави попередив, що російські окупанти можуть прийти в Європу. Зеленський підкреслив, що ракети РФ можуть полетіти в будь-яку державу "вже завтра".

Вас також можуть зацікавити новини: