Андрій Гурульов заявив, що казахам загрожує агресія Росії / колаж УНІАН з фото ua.depositphotos.com і скріншоту

Новою жертвою агресії Росії може стати Казахстан.

Таку заяву нібито зробив депутат російської Державної думи Андрій Гурульов, який має звання генерал-лейтенант. За відомостями Telegram-каналу "ВЧК-ОГПУ", нову жертву РФ політик назвав у голосовому повідомленні, яке надіслав колегам із комітету з оборони. Запис "злили" в мережу.

"Казахи, надивившись на Україну, сильно бзд*ть, що вони наступні. Просто бзд*ть, бл*дь. Але вони будуть наступними, вони зараз довий*буються. У принципі, я думаю, рішення вже є", - заявив депутат.

Увага, на аудіо є ненормативна лексика!

Раніше стало відомо, що один із найбільших банків Казахстану - Halyk Bank, з кінця лютого перестав обслуговувати російські картки "Мир". Варто зазначити, що Казахстан вважають дружньою до РФ державою.

У центрі уваги війна в Україні - сьогодні це варто знати

Нагадаємо, наприкінці березня президент Володимир Зеленський попередив, що російська агресія може розширитися. За його словами, армія Росії може прийти в Європу. Український лідер наголосив, що "вже завтра" російські ракети можуть полетіти в будь-яку країну.

До цього президент Польщі Анджей Дуда говорив, що російські окупанти у 2026-2027 році можуть здійснити напад на НАТО, тому державам-членам цього військово-політичного блоку варто терміново збільшити витрати на оборону.

Вас також можуть зацікавити новини: