Марія Максакова розповіла про секрети Людмили Очеретної / колаж УНІАН зі скріншотів

Особисте життя Путіна у центрі уваги. Колишня дружина російського диктатора Володимира Путіна Людмила Очеретна (дівоче прізвище Шкребнєва) сильно зловживала алкоголем.

Ще у житті Очеретної був період, коли її намагалися умовити стати монахинею, розповіла екс-депутат Держдуми Росії Марія Максакова, яка також є співачкою, під час інтерв'ю головреду "Гордону" Олесі Бацман. "Її (колишню дружину Путіна, - Ред.) намагалися умовити постригтися в монашки, бо, якби вона пішла в один із цих монастирів, вона б за собою потягнула потужне фінансування", - поділилася співбесідниця.

Екс-депутат додала, що Очеретна розповідала дуже відверті речі про Путіна. "...Вона ж у якийсь момент почала сильно зловживати спиртним. І у своїх цих одкровеннях вона говорила не просто викривальні, а приголомшливі речі...", - сказала співачка.

Відео дня

За словами Максакової, зокрема, Очеретна розповідала, що ватажок росіян після того, як випивав хоча б чарку горілки, ставав "справжнісіньким збоченцем" - починав щипати, "викручував суглоби".

У центрі уваги Володимир Путін - новини, які варто прочитати

Володимир Путін та Людмила Шкребнєва одружилися 28 липня 1983 року, а вже у 2013-му оголосили про те, що розлучаються. За словами колишньої дружини диктатора, шлюб розпався нібито через те, що вони майже не бачилися. У екс-пари є дві доньки - Катерина та Марія.

На початку 2016 року журналісти дізналися, що екс-Путіна вийшла заміж вдруге - її обранцем став бізнесмен Артур Очеретний. 

Восени 2022 року соціолог і журналіст Ігор Яковенко говорив, що Путін змушений відкуповуватися від колишньої дружини, оскільки вона має спостереження психологічного характеру. За словами експерта, Очеретна знає, що диктатор - садист. Влітку минулого року колишній співробітник Комітету держбезпеки СРСР Сергій Жирнов стверджував, що Путін - гей.

Вас також можуть зацікавити новини: