Володимира Путіна "дожере" параноя, вважає юрист / фото REUTERS

Президента Російської Федерації Володимира Путіна "дожере" його ж параноя.

У РФ почалася нова п'ятирічка похорону, розповів російський політичний діяч, кандидат юридичних наук Марк Фейгін в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону.

На думку співрозмовника, російський лідер не такий стресостійкий, як про нього говорять.

Відео дня

"...Ми чекаємо, коли він здохне... щоб ви розуміли... ви розумієте, іноді засліплює ось це бажання, щоб він швидше відійшов, як то кажуть, ...воно засліплює нас - ми виглядаємо: подагричні пальці, ...щось зі спиною, все інше, розслідування, які дають непряму інформацію...", - заявив співрозмовник.

Фейгін додав, що моментами Путін на свій вік виглядає досить старим.

"Виглядає він до своїх 70 років... зовні начебто нормально, а по суті моментами ми бачимо загалом досить стару людину... Ось я відчуваю, що стрес, який, як говорили, "ось він тефлоновий", на нього не діє... - я думаю, це неправда", - сказав юрист.

Юрист вважає, що очільник РФ все досить близько сприймає, просто це вміє приховувати.

"...про стан його судити на 100% я не можу, ...але я вважаю, що щось там є таке, що дає підставу вважати, що це нова п'ятирічка похоронів, і ми скоро станемо її свідками. Чи він, чи його оточення - вони вступили в 70-річну смугу, так, перетинають 70-річний кордон... він увійшов в таку... смугу, будучи диктатором, що його параноя вона його дожере...", - спрогнозував співрозмовник.

Раніше таблоїд The Sun писав, що у Володимира Путіна хвороба Паркінсона і шизоафективний розлад. Видання дізналося, що на президента РФ чекає хірургічне втручання.

Вас також можуть зацікавити новини: