Ізраїль атакували ракетами з Лівану / скріншот

Увечері 12 квітня Ізраїль зазнав масованої ракетної атаки - з Лівану було випущено десятки ракет. У мережі публікують відео удару.

У прес-службі Армії оборони Ізраїлю повідомили, що приблизно 40 випущених із Лівану ракет дісталися ізраїльської території, частина перехоплена системою ППО або впала в пустельній місцевості. За попередніми даними, обійшлося без постраждалих.

"Раніше сьогодні ввечері система повітряної оборони ЦАХАЛу успішно перехопила два БПЛА "Хезболли" з вибухівкою, які перетнули територію Лівану на територію Ізраїлю... За останні кілька годин ЦАХАЛ завдав ударів по низці місць на півдні Лівану, щоб усунути загрозу", - також ідеться в повідомленні.

Як пише ізраїльське видання The Times of Israel, відповідальність за удар по Ізраїлю взяла на себе "Хезболла". Угруповання стверджує, що випустило "десятки" ракет по позиціях ізраїльської артилерії.

Ракетна атака на Ізраїль 12 квітня - відео

Нагадаємо, раніше The Wall Street Journal із посиланням на джерела повідомляла, що Іран готується напасти на Ізраїль протягом найближчих 24-48 годин.

Поінформоване керівництвом Ірану джерело розповіло виданню, що плани ще обговорюють і остаточне рішення поки що не ухвалено.

Вас також можуть зацікавити новини: