Шані Лук, ймовірно, мертва / фото instagram/shanukkk

22-річна німкеня Шані Лук, яка потрапила у заручники до терористів ХАМАС під час їхнього нападу на музичний фестиваль в Ізраїлі, ймовірно, мертва. 

 Про це пише RTL з посиланням на матір дівчини Рікарду Лук. Жінка зазначила, що інформацію про ймовірну смерть доньки отримала вчора.

"На жаль, вчора ми отримали звістку, що моєї доньки більше немає в живих", - сказала Рікарда Лук.

Відео дня

Однак офіційного підтвердження поки що немає. Мати та сім'я Шані до кінця сподівалися, що Шані повернеться додому живою.

Оновлено о 12:35. МЗС Ізраїлю заявило, що тіло Шані знайшли та ідентифікували. Офіційно підтверджено її смерть.

"Шані пережила незбагненні жахи. Наші думки та молитви з друзями та родиною Шані під час цього неймовірного жаху. Хай буде благословенною її пам’ять", - йдеться у повідомленні.

Викрадення Шані Лук

Перед нападом ХАМАС на країну тисячі ізраїльтян зібралися на фестиваль електронної музики біля сектора Гази. Десяткам учасників музичного фестивалю вдалося вижити після нападу, сховавшись від терористів у кущах і ярах. Однак сотням людей врятувалися не вдалося – у районі, де проходив фестиваль, було знайдено 200 тіл загиблих. 

Терористи ХАМАС викрали 22-річну німкеню під час нападу на фестиваль. Відео з дівчиною, яка лежить нерухомо у пікапі облетіло світ. Шані стала обличчям жахливої ​​терористичної атаки ХАМАС на Ізраїль 7 жовтня. Невідомо, чи була вона на той момент ще жива.

Вас також можуть зацікавити новини: