Путін активно використовує двійників / скріншот

Колишній агент КДБ Сергій Жирнов заявив, що в лютому президента РФ Володимира Путіна заміняв двійник. Жирнов добре знає російського лідера ще з часів їхньої спільної роботи в спецслужбі.

Як пише іспанське видання Marca, чутки про хвороби Путіна, серед яких рак і хвороба Паркінсона, ходять вже давно. Саме через них він нібито змушений вдаватися до послуг двійників. Також є теорія, що він використовує дублерів через страх замахів.

За словами Жирнова, справжній Путін сильно схуд і часто кашляє - його можна було побачити 21 лютого під час промови перед Федеральними Зборами. Проте вже наступного дня телекамери знімали іншого "Путіна".

Відео дня

"У нього зовсім інша форма очниць, зовсім інша голова, інші зморшки і інший голос", — пояснив екс-працівник КДБ.

Російський Telegram-канал "Генерал СЗР" також підтверджує цю версію. За даними анонімного каналу, 14 березня під час візиту до Бурятії роль Путіна виконував актор

"У Володимира Путіна ніколи не було диригентських навичок, але вчора його двійник так розмахував руками, що можна було подумати, ніби він намагається зобразити вентилятор", — пише "Генерал СЗР".

Двійники Путіна - що відомо

Раніше політтехнолог і письменник Михайло Шейтельман заявляв, що на концерті Путіна в Лужниках росіянам підсунули фейкового Володимира - це був двійник на прізвисько "Банкетний".

Голова Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов також підтверджував, що російський президент смертельно хворий і активно використовує двійників. За його словами, У Путіна в запасі щонайменше троє дублерів.

Вас також можуть зацікавити новини: