Що чекає на Росію? / фото УНІАН

На території Росії наростає кількість саботажів, у майбутьному їх кількість буде збільшуватись. 

Про це розповів радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі інформаційного телемарафону. Він озвучив офіційну статистику Міністерства внутрішніх справ РФ, згідно якої у прикордонних з Україною областях на 600% збільшилася кількість кримінальних правопорушень.

"Набагато більше і по всій території країни. Таким чином, ця кількість саботажу наростатиме. Усі будуть підривати, грабувати і мародерити. І ми з вами десь через місяці 3-4 обговорюватимемо кримінальну ситуацію апокаліптичного складу у РФ. Це буде чудесний час", - заявив він.

Відео дня

Крім того, радник керівника Офісу президента впевнений, що у Російській Федерації наростатимуть внутрішні партизанський та диверсійний рухи.

"Дуже багато є конфліктів на території Росії. Там багато етнічних груп, які постійно мали суттєві обмеження. Наприклад, Башкирія, Ічкерія, Інгушетія та Північна Осетія. І навіть Бурятія. Усі вони матимуть певні претензії, і це поступово наростає", - додав він.

Подоляк підкреслив, що поразки Росії в Україні десакралізували особу Путіна, його оточення та саму вертикаль влади. 

Майбутнє РФ: прогнози

Професор політології Університету Рутгерса в Нью-Йорку Олександр Мотиль заявив, що Заходу необхідно підготуватися до можливого розпаду РФ.

Генерал-майор запасу Служби безпеки України Віктор Ягун впевнений, що після війни на Росію чекають найгірші сценарії.

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов вважає що 2023 рік принесе Україні перемогу, а Російській Федерації - трансфер влади.

Російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський вважає, що кремлівські еліти вже готуються до громадянської війни.

Вас також можуть зацікавити новини: