Можливо, у Володимира Путіна хвороба Паркінсона, вважає Річард Дірлав / колаж УНІАН зі скріншотів

Російський диктатор Володимир Путін може страждати на хворобу Паркінсона.

Такою думкою в ефірі LBC поділився колишній глава секретної розвідувальної служби Британії (MI6) Річард Дірлав, повідомляє Independent. За словами співрозмовника, у нього немає чіткої відповіді на запитання щодо стану ватажка росіян. "...але в мене є знайомі та друзі у Східній Європі, які вважають, що з ним щось не гаразд з медичного погляду. Але я не клініцист", - підкреслив він.

Дірлав додав, що у Путіна, "можливо, хвороба Паркінсона, яка, звісно, має різні прояви, різні варіації, різний ступінь тяжкості". Екс-очільник MI6 вважає, що у диктатора може бути параноя. "Але якщо у людини параноя, а я думаю, що вбивство Навального (російський опозиціонер Олексій Навальний, - Ред.) може вказувати на певну параною, то це один із симптомів", - заявив колишній шеф розвідки.

Відео дня

У центрі уваги Володимир Путін - новини, які сьогодні варто прочитати

Диктатору вже не раз приписували різні хвороби, зокрема рак, проте у Кремлі ці відомості спростовували й стверджували, що лідер росіян нібито "здоровий".

Наприкінці літа 2022 року представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький говорив, що Путін хворий за кількома напрямками - і морально, і фізично. За словами Скібіцького, диктатор - шизофренік.

Багатьох людей цікавить, коли помре Путін. Полковник Збройних сил України - військовий експерт Петро Черник, наприкінці 2023 року спрогнозував, що смерть диктатора може настати у разі поразки Росії в нашій країні.

Довідка УНІАН. Хвороба Паркінсона - це неврологічне захворювання, яке характерне для літніх людей. Симптомами, зокрема, є тремор і м'язова непіддатливість, твердість м'язів.

Вас також можуть зацікавити новини: