Петро Черник дав прогноз щодо смерті Володимира Путіна / колаж УНІАН зі скріншотів

Російський диктатор Володимир Путін може померти у разі поразки РФ в Україні.

Ватажок росіян нелегітимний з боку міжнародного права, розповів військовий експерт, полковник Збройних сил України Петро Черник в інтерв'ю "24 Каналу". "Банально, персонально в житті Путіна поразка в Україні - це його смерть. Він відносно молодий чоловік - йому наступного року виповнюється 72, а тирани мають властивість жити й до 100 років", - заявив співбесідник.

Аналітик підкреслив, що диктатор офіційно - злочинець. "…Він знає, що його чекає у разі катастрофи. У Гаагу (місто в Нідерландах, там занаходиться, зокрема, Міжнародний кримінальний суд, - Ред.) він не піде - це очевидно", - поділився думкою експерт.

Відео дня

Варто зазначити, що у середині березня 2023 року Міжнародний суд у Гаазі видав ордер на арешт Путіна. Диктатора звинуватили у причетності до незаконної депортації дітей з України.

У центрі уваги Володимир Путін - новини, які варто прочитати

Нинішній диктатор народився, за офіційними даними, 7 жовтня 1952 року. Він вже понад 20 років знаходиться при владі в Росії. Йому вже не раз приписували різні смертельні захворювання, у тому числі рак, але у Кремлі такі відомості називали "неправдивими".

Колишній верховний головнокомандувач Об'єднаних збройних сил НАТО в Європі, відставний адмірал Військово-морських сил США Джеймс Ставрідіс вважає, що Путін погано закінчить - його можуть повалити, як російського царя Миколу II.

Вас також можуть зацікавити новини: