Путіна нерідко возять в спеціальному кріслі в його улюблених підземеллях / скріншот

У президента РФ Володимира Путіна все погано зі здоров'ям. Він насилу ходить, а по бункеру вже пересувається в інвалідному кріслі.

Російський опозиціонер, історик Володимир Соловей заявив, що в ЦРУ про це знають і вже послали сигнал Кремлю.

"Володимир Володимирович себе почуває вкрай погано, він насилу проходить кілька сот метрів, з величезними труднощами, просто фізично йому дуже важко. Тому його нерідко возять в спеціальному кріслі в його улюблених підземеллях. Він ходячий мрець - це абсолютно точна медична констатація, але політична - він поки ще, на жаль для всіх нас, живий і може скласти дуже великі проблеми, я б сказав при деяких умовах навіть фатальні проблеми", - сказав він в ефірі.

Соловей упевнений, що США послали сигнал тим частинам російської еліти і фракціям, які добре розуміють, що зараз відбувається в Росії і в якому стані знаходиться чинний президент. 

"Саме до тих фракцій еліти, які можуть вплинути на долю і на земну скорботну земну долю президента Путіна. Знаю, що подібні ідеї про те, як посилати росіянам сигнали обговорювалися за кордоном - ось один з цих варіантів", - додав він.

Чутки про хворобу Путіна - деталі

Заступник начальника ГУР Вадим Скібіцький заявив, за здоров'ям президента Російської Федерації Володимира Путіна стежать кращі західні лікарі.

Також в ГУР впевнені, що Путін хворий на рак. На початку січня Буданов висловив надію на швидку смерть кремлівського диктатора ще до закінчення війни.

Російський політолог Валерій Соловей розповів, що Путін перебуває під дією сильних наркотиків. Він вживає "дуже сильні стимулятори" через погіршення стану здоров'я.