Політолог розповів про наркотичну залежність Путіна / фото REUTERS

Російський диктатор Володимир Путін перебуває під дією сильних наркотиків. Він вживає "дуже сильні стимулятори" через погіршення стану здоров’я.

Про це заявив російський політолог, колишній професор московського Інституту міжнародних відносин, у якому готують розвідників та дипломатів, Валерій Соловей, пише The Mirror.

За його даними, диктатор лікується від раку та неврологічних захворювань. Путін стрімко втрачає вагу, а низька ефективність лікування змушує його почуватися "дуже засмученим" і "абсолютно пригніченим".

Відео дня

Зокрема, Путін виглядав "дуже погано" на зустрічі з лідером Чечні Рамзаном Кадировим два тижні тому. На відео із зустрічі блідий Путін щосили стискав край стоя руками. 

"Подивіться, якщо ви побачите, як ходить справжній Путін, ви помітите, що його ноги стали більше схожі на сірники. Він сильно схуд... А двійник його тіла виділяється незграбністю обличчя. Це пов'язано з тим, що у двійника проблеми з нирками", - розповів Соловей, додавши, що медперсонал приховує схуднення Путіна ватними підкладками.

Соловей також стверджує, що Путін вживає наркотики, щоб не виглядати геть кволим та хворобливим.

"Коли він виступає на публіці, як кажуть молоді люди, "на швидкому", - дуже сильних стимуляторах", - сказав він.

Соловей з посиланням на джерела в оточенні Путіна додав, що диктатору потрібна була інтенсивна підготовка до нещодавнього державного візиту президента Китаю Сі Цзіньпіна.

"Лікарі готували його до зустрічі з Сі Цзіньпіном два-три дні. Треба було відпочити, прийняти певні ліки, щоб "протримати" три-чотири години переговорів і виглядати переконливо. Але Сі Цзіньпіна неможливо обдурити", - зазначив Соловей.

За його даними, Путіну також допомагають лікувати китайські та ізраїльські лікарі.

Путін хворий - що відомо про стан диктатора

Чутки про невиліковну хворобу Путіна ходять вже давно. Проте останнім часом у ЗМІ поширюється інформація, що стан здоров'я Путіна різко погіршується. Зокрема, йому приписують рак і хворобу Паркінсона.

Разом з тим, деякі експерти стверджують, що Путіна спеціально видають за смертельно хворого. Мета таких "вкидань" - вселити противникам, що проти Путіна не має сенсу проводити якісь серйозні спеціальні операції, раз він і так помре або втратить владу. Журналіст Дмитро Гордон також вважає, що розмови про хворобу Путіна - вкидання ФСБ.

Вас також можуть зацікавити новини: