Путін використовує три підтипи особистості для своїх двійників, стверджує психолог Дмитро Попов / скріншот

Психолог Дмитро Попов розкрив три типи особистості двійників Путіна, якими лідер РФ "жонглює" для відвідування тих чи інших заходів. 

Кожен з цих типів відповідає особистісним характеристикам. Є "Говорун", "Стадіонний" та "Мандрівник" - це публічні двійники. Також є "Бункерний" Путін - це основна "підробка", зазначив психолог в ефір національного марафону.

Він попередив, що особисто з Путіним, звичайно ж, не зустрічався. І в цілому, ідентифікувати "автентичність" диктатора не в живу, а по роликах та фото з заходів складно. Однак оцінити його поведінкові характеристики, які занадто неприродно відрізняються, досить легко. 

"Бункерний" вважається основним, автентичним для Росії. Він востаннє з'являвся перед камерами разом з Сі Цзіньпінем. Ось всі ті три дні, які Сі провів у Москві, з ним сновигав саме "справжній" Путін. Тобто "Бункерний". Хоча, знову, я дуже сумніваюся, що це той самий Путін, який перейняв владу у Бориса Єльцина, оскільки вони дуже й дуже різні", - заявив Попов.

Що стосується інших трьох клонів: "Говорун" спеціалізується на розмовах та виступає замість Путіна на різних зборах (його можна відрізнити за характерним покашлювання. Саме він виступав з посланням перед Радою Федерації РФ 21 лютого); другий, "Стадіонний", теж виступає перед великим скупченням людей, але, як правило, "бере" енергійністю, а не словами - стрибає, проявляє активність, любить вступати в контакт; третій клон - "Мандрівник" - він нещодавно з'явився у Путіна. Саме він нібито був замість президента РФ у тимчасово окупованих Маріуполі, Генічеську та в Луганській області, каже Попов. 

Путін підгодовує своїх двійників отрутою

Нагадаємо, що на тлі розмов про можливих двійників лідера РФ Володимира Путіна сплив новий шокуючий факт. Зокрема, офіцер КДБ Сергій Жирнов розповів, що для контролю своїх клонів Путін "годує" їх отрутою перед виступами. 

Таким чином російський лідер шантажує своїх "колег" по президентському кріслу, щоб вони не спровокували якийсь курйоз під час виступів та появ на публіці від його імені. Зокрема, не розповіли росіянам правду про те, ким являються.   

Вас також можуть зацікавити новини: