Подоляк розкрив, чому Путін скопіював поведінку Зеленського під час візиту у Дербент 28 червня / скріншот

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував "вихід в люди" лідера РФ Володимира Путіна, який 28 червня під час поїздки в дагестанський Дербент відзначився невластивою для себе поведінкою - спілкуванням з городянами.

Як помітив оглядач телеканалу Freedom Олексій Мацука під час спілкування з Подоляком, Путін в Дагестані якоюсь мірою копіював поведінку українського лідера Володимира Зеленського. За словами Подоляка, йдеться не стільки про "копіювання", скільки про заздрість та страх, які намагається скомпенсувати диктатор.

"Путін - це дуже слабка боягузлива внутрішня людина, яка постійно відчуває сильний тиск зовнішнього середовища. І він не копіює, він заздрить. Те, що ми побачили в поведінці Путіна - це спроба компенсувати свій страх. А компенсувати свій страх людина невпевнена в собі, боягузливий, може за рахунок показної любові. Йому потрібно було прийти, щоб його полюбили. У Дербенті відбувалося саме це", - зазначив Подоляк.

Він вказав, що Путін поводиться, немов юнак старечого віку старого типу - невпевнений у собі, малограмотний, людина, яка часто сумнівається, але водночас виявляє божевільність у впевненості щодо свого всесилля - ось актуальний портрет лідера РФ, вважає Подоляк. 

Путін відвідав Дербент в личині "нового" двійника

Нагадаємо, що у зв'язку з поїздкою Путіна в Дербент нехарактерна для диктатора поведінка викликала підозри у депутата Держдуми двох скликань Віктора Алксніса, а також терориста Ігоря Гіркіна (Стрєлкова).

Перший назвав спілкування Путіна з місцевими жителями в Дербенті театральною виставою і зазначив, що в таких умовах його охорона не змогла б забезпечити йому безпеку.

Своєю чергою Гіркін назвав "явище" Путіна в Дербенті "обличчям, віддалено схожим на президента (РФ)". Обидва "діяча" зійшлися на думці, що, найімовірніше, в Дербент замість Путіна приїхав його двійник.

Вас також можуть зацікавити новини: