Попов згадав про більш ранніх двійників Путіна / фото ua.depositphotos.com

Кандидат психологічних наук, спеціаліст з психодіагностики Дмитро Попов розповів, скільки на сьогоднішній день двійників у Путіна і якими способами можна їх розрізнити.

"Їх три клони і один бункерний. Один клон з'явився зовсім недавно, він з'їздив до Маріуполя, був десь там під Донецьком або під Луганськом на базі військових, де проводив якусь нараду. Ось цей він з'явився зовсім недавно. А взагалі тривалий час десь з 2015 року їх було троє і один бункерний. Один клон, який виступає найчастіше на стадіонах з дуже короткими промовами і він його виставляє туди, де треба пити. Я його називаю банкетний. Є той, який може потягнути хороші мови, він швидше за все має якусь дуже серйозну наукову освіту, можливо навіть він має ступінь якийсь. Він, до речі, виступав на економічному форумі і він же виступав на економічному форумі рік тому. На параді виступав ще один клон - це парадний, я його бачу тільки на парадах 9 травня", - сказав він ефірі.

Попов згадав про більш ранніх двійників Путіна, але зазначив, що найчастіше з'являються останнім часом три людини. Він не впевнений, що рішення заводити двійників приймав сам Путін.

"Думаю, що вирішує якась там рада Урал, я не знаю як вони називають це оточення. І швидше за все вони визначають залежно від того, що Росія велика. По всій видимості створилася необхідність одночасної присутності Путіна в декількох ділянках цієї величезної Росії і це викликало появу перших двійників. Ну а потім і здоров'я у оригіналу напевно підкачало. Швидше за все через потребу підтримувати вплив лідера обраного на народ з'явилася ще необхідність щодо стану здоров'я", - додав він.

Двійники Путіна-деталі

Раніше Дмитро Попов розповів, чи дійсно президент РФ Володимир Путін знову вдається до послуг двійників, а також пояснив, як їх відрізнити від справжнього диктатора.

За словами глави ГУР МО Кирила Буданова, раніше вже виявляли двійників Путіна. Вони замінювали російського президента лише в "особливих випадках". Однак зараз залучення двійників - це "звичайна практика".

Вас також можуть зацікавити новини: