Після смерті Володимира Путіна ситуація на фронті може змінитися, спрогнозував експерт / скріншот з відео

Якщо російський диктатор Володимир Путін помре, ситуація на фронті може змінитися в гірший бік.

З ватажком росіян потрібно боротися, а не чекати на його смерть, сказав військовий експерт - полковник запасу Збройних сил України Олег Жданов. "Але, я вам скажу, що ситуація може змінитися ще в гірший бік. Тому що зазвичай перехідний момент між диктатурою і більш демократичним перетворенням країни, він може відрізнятися великим посиленням саме диктаторських законів, якщо відразу не відбудеться надлом", - заявив він.

На думку експерта, зараз може розігруватися варіант з двійником диктатора.

"...раптом Путін себе дуже добре почуває - одужав. Людина, схожа на Путіна, будемо так говорити. Я згадую, коли вони там приймали рішення про визнання "ЛНР" і "ДНР", Путін кашляв, він не міг говорити довго, постійно запивав водою, права рука у нього була малорухлива, він практично нею не рухав, виглядав досить мляво і дуже втомлено, а зараз подивіться який Путін став рожевощокий, рум'яний, бігає по трапу, живчик... Скрізь встигає, на кількох заходах присутній одночасно, правда, різні речі говорить, забуває, на якій руці у нього годинник...", - сказав Жданов.

Полковник запасу додав, що вже ніхто не знає, де справжній Путін. За відомостями ЗМІ, ватажок Росії не покидає бункер.

Цікаві новини про Путіна - сьогодні це варто знати

Наприкінці літа в мережі з'явилася інформація, що самопочуття Володимира Путіна серйозно погіршилося на тлі тривалого захворювання. ЗМІ писали, що у диктатора спостерігалися серйозні порушення психічного стану. Крім того, повідомлялося, що ватажок РФ знаходиться в депресії та іноді неадекватно поводиться.

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький влітку минулого року говорив, що Путін хворий фізично і морально. За його словами, у диктатора є шизофренія.

Вас також можуть зацікавити новини: