Тетяна Путіна заарештована, дізналися журналісти / фото ua.depositphotos.com

Заарештована некровна родичка російського диктатора Володимира Путіна.

Під арешт потрапила Тетяна Путіна - бізнесвумен і дружина далекого родича лідера росіян, пише ВЧК-ОГПУ в Telegram. За відомостями журналістів, жінку звинуватили у незаконному заволодінні товарним знаком Syneil і шахрайстві.

Родичі та адвокати підозрюваної стверджують, що справу "винайшов" Слідчий відділ у Західному окрузі Краснодара, оскільки нібито ініціатор справи і головний конкурент Путіної просто не мав законних способів заволодіти товарним знаком Syneil і пов'язаним з ним бізнесом.

Відео дня

За даними ЗМІ, раніше конкурент вже програв некровній родичці Путіна суди різних інстанцій - першої, касаційної та апеляційної.

Цікаві новини Росії про Путіна - сьогодні це варто знати

17 березня стало відомо, що Міжнародний кримінальний суд Гааги видав ордер на арешт Володимира Путіна. У МКС зазначили, що лідер РФ може нести особисту відповідальність за депортацію дітей з України.

Наприкінці липня з'явилася цікава інформація щодо особистого життя диктатора. ЗМІ писали, що Путін отримав "удар у спину" - стало відомо, що його співмешканка - гімнастка й медіа-менеджер Аліна Кабаєва, нібито закрутила роман з офіцером-охоронцем.

Вас також можуть зацікавити новини: